Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
15 15A 25 25A 26 39 40 50 51

Lindeakker

Hoe vaak in je leven koop je eigenlijk een nieuwbouwwoning? Als je die stap eenmaal neemt, dan moet het huis vanzelfsprekend aan al jouw wooneisen voldoen. Of je nu voor de eerste keer gaat samenwonen, gaat verhuizen vanwege een andere baan of je gezinssamenstelling veranderd: jouw huis moet een thuis zijn. In Wilgendaal kies je voor een aantrekkelijke leefomgeving met landelijke sfeer, nabij het gemoedelijke dorp Herpen, met snelle toegang tot de A50 en prachtige natuurgebieden om de hoek.

De woningen van fase 1 en 2 in Wilgendaal zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Het vervolg heet Lindeakker: een kleinschalig project met 9 woningen onderverdeeld in verschillende typen. Het zijn gevarieerde woningen met diepe tuinen, waardoor je een sterk gevoel van openheid zult ervaren. Naast de fraaie ligging biedt Lindeakker ook diversiteit van architectur.

Wilgendaal en Lindeakker zijn aangekleed met mooie details en accenten: rondlopende straten van gebakken klinkers en grote aangeplante bomen afgewisseld met diverse speelplekken voor kinderen. Tussen de woningen en de geluidswal langs de A50 is er een ruime groenvoorziening. Wil je wakker worden in een comfortabel huis met fluitende vogels buiten, op de fiets je boodschappen doen, genieten van de zon in eigen tuin of een frisse neus halen met een wandeling in het park? Kies dan voor Wilgendaal, een plek die aan al je woonwensen voldoet!

De nieuwbouwwoningen van Lindeakker worden gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. De dakbedekking bestaat uit zogenaamde ‘gesmoorde’ dakpannen, een uit klei gebakken tegel die door rooktoevoeging tijdens het bakproces grijs is gekleurd. De kozijnen en ramen in de buitengevels zijn van hout, wat een luxe uitstraling geeft. De lengte van de woning wordt geaccentueerd door de hoge ramen aan de voor- en achterzijde die veel licht doorlaten. Op de bovenste verdieping zorgen de dakramen voor extra lichtinval.
 
In Lindeakker ben je verzekerd van een comfortabele woning die aan alle nieuwbouweisen voldoet en toekomstbestendig is.